Bruidsfotografie

 

Mariet & Olaf 
“Wat zijn de foto's mooi! We kunnen niet stoppen met kijken! Die zwart-witte foto's ertussen zijn ook erg mooi.
Fijn dat jij het ook naar je zin hebt gehad, goed om te horen. We hebben veel positieve reacties gekregen van mensen
('Wat een leuke fotografe, Hoe heb je haar gevonden? Wat is haar nummer?') Je paste er goed bij, dat vonden wij belangrijk en we zijn blij dat we dit goed hebben ingeschat! Ontzettend bedankt!" 

Lichelle & Chris
"Lieve Amber, wat heb je geweldig mooie foto's gemaakt. Zo blij dat jij deze mooie dag hebt vastgelegd voor ons. Heel erg bedankt!"

Femke & Allard
"Wij zijn ontzettend blij met de foto's, echt geweldig en precies zoals we gehoopt hadden! Laatst hebben we een Amerikaanse bruiloft nog meegemaakt, en we zijn blij dat jij iets subtieler te werk ging haha! Super bedankt voor deze mooie herinnering aan onze dag!"

Renske & Rolf
"Een mooiere dag hadden wij niet kunnen wensen, het was prachtig. We zijn helemaal in de wolken. Het was fijn dat jij deze, voor ons zo bijzondere momenten, vast hebt willen leggen. Nogmaals heel erg bedankt voor alles!


Debbie & Michael
“Wij vonden het erg fijn om met jou te werken. Ging heel relaxt! Ook complimenten van mn moeder en oma ;) We hebben de foto's net bekeken; wat een mooie selectie zeg en hele mooie kleuren. Gaaf! We hebben de dag nog een keer beleefd :)

Wij hebben het trouwalbum ondertussen ook ontvangen. We zijn er heel blij mee! Bedankt voor de fijne samenwerking en het mooie eindproduct!”

 

Renee & Bart 
“Het was een topdag! Wij hebben genoten. En nu we de foto's zien genieten we weer! Bedankt ook nog voor alle foto's, en de fijne samenwerking."

Karin & Karsten 
“We kijken terug op een prachtige dag, we hadden het echt niet beter kunnen hebben. We zijn ook heel blij dat jij onze bruiloft hebt vastgelegd. De shoot met zn tweetjes was heel relaxt mede door jouw ontspannen houding en de rest van de dag hadden we amper door dat je er was, maar je was er wel de hele tijd!

De foto's zijn echt prachtig :D We zijn er superblij mee!
Je hebt zo mooi de fijne en ontspannen sfeer van de dag neer weten te zetten! Dankjewel!”

Suus & Kai 
"We zijn echt hartstikke blij, echt mooi! En je hebt de kids ook zo mooi geportretteerd, echt knap dat je precies de mooie momenten hebt weten te pakken. Dankjewel, dankjewel! We gaan ze rustig nog heel vaak bekijken. Super blij dat je onze bruiloft wilde vastleggen."

Astrid & Thomas 
“Wauw, wauw, wauw! Wat ziet dit er geweldig uit! We hebben echt een geweldig dag gehad en ook 's avonds was het nog fantastisch! Het was precies zoals we hadden gehoopt en meer! Sfeervol, ontspannen, geweldig eten, familie en vrienden, lieve woorden en Italiaanse liedjes. De reacties bij familie en vrienden zijn ook heel enthousiast en positief, met stip op 1 staat die zwart/wit foto in het steegje.”

Anne & Robert 
“Heel erg bedankt dat je op onze dag foto's wilde maken. Wij vonden het een prachtige dag :) en jou aanpak kwam heel professioneel en relaxt op ons over. Helemaal wat bij ons past! De foto's zijn prachtig!  Helemaal waarop we gehoopt hadden.  Vooral de zwart-wit foto's vinden we extra mooi! Super! Bedankt voor het vastleggen van deze bijzondere dag. Het was helemaal top voor ons :) “

Aafke & Jurek

“Echt schitterende foto's, we hebben genoten gisteravond! Ook heel mooi bewerkt! De zwart wit foto's zien er ook echt mooi / kunstzinnig uit. Heel erg bedankt voor de mooie herinneringen! :-)

 

Wat ook leuk is: uiteindelijk bleken we in Hotel New York te slapen, onze bruidssuite was vlakbij de gang waar we foto's hebben gemaakt. Dus wat dat betreft kwam de fotosessie daar helemaal goed uit. In ieder geval veel succes verder en misschien tot een volgende keer!”
….
“De boeken zijn goed aangekomen en we zijn er ontzettend blij mee! :-D Echt heel mooi en strak vormgegeven. Erg leuk om de dag op die manier nog een keer te beleven - een beetje alsof je naar een film kijkt. :-) We zijn heel blij met het mooie papier en de groto foto's in het grote boek, en onze ouders zijn ook heel blij met hun kleinere boeken.

 

Dus, heel erg bedankt dat je dit voor ons hebt gemaakt, en ook heel fijn dat het allemaal zo snel kon! :-) Alvast een heel goed 2016 met veel bruiloften en andere foto-opdrachten toegewenst, en misschien tot ziens!”

Bianca & Ron
"We hebben de foto's ontvangen en zijn heel erg blij hiermee; echt een mooie combi van de gehele dag, top gedaan!! Nogmaals ontzettend bedankt!"

Marveline & Geert (fotografie was een cadeau van de vriendengroep)
"We hebben gister heerlijk foto's zitten kijken! We zijn helemaal happy en vanmorgen een bericht van het bruidspaar dat ze er ook heeeeeel erg blij mee zijn!! Bedankt voor het leuke contact en we zullen je visitekaartjes goed bewaren!"
- Shanna & Albert (vriendengroep)